Beoordelingen van Sphinx Anna Paulowna

Recente recensies van Sphinx Anna Paulowna

5 sterren na 152 reviews

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schotel voor 2 personen besteld. Konden wel 4 5 man van eten zoveel vlees.

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke vrolijke bezorger. Heel lekker en voor dat geld, krijg je ruim voldoende. Zelfs als zeer grote eters.

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren dikker dan normaal. De vorige keren waren de pizza’s dunner en daardoor smakelijker.

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie lekker gegeten.

, 12-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag, 10 oktober 2021 hebben wij rond 17.35 eten besteld. Keurig netjes werden wij rond 18.45 u op de hoogte gesteld van een vertraging vanwege drukte. De maaltijd zou nu rond 19.10 u worden bezorgd. Uiteindelijk werd dat tegen 19.30 u. Een tip voor de volgende keer: wees duidelijk wanneer zich een vertraging voordoet en overdrijf deze qua tijd liever. Een klant is blijer wanneer de bestelling toch eerder binnen is. Overigens zoals altijd heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu Varkenshaas. Kon wel 2 man van eten super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle levering

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd!

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biefstuk was prima, spareribs waren te lang door gebakken dus erg droog.

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goed en snel bezorgd alleen jammer dat de bestelde pitabroodjes er niet bij waren

Reactie van Sphinx:Hoi Jack, wat vervelend dit is niet de bedoeling. Als het goed is heb ik je een e-mail gestuurd. Groetjes noura

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren erg lekker👍

Reactie van Sphinx:Bedankt Johan 🙌🏽 Tot de volgende keer

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Jason 🙌🏽

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en heerlijk gegeten.

Reactie van Sphinx:Bedankt Sandra, tot de volgende keer =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima eten en helemaal op tijd!

Reactie van Sphinx:Bedankt =) tot de volgende keer

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixschotel besteld voor 1 persoon. Meer dan genoeg voor 2 personen!! Erg lekker. Alleen de shoarma was iers aan de pittige kant en beetje veel vet. De rest top. Alleen klein beetje laat☺

Reactie van Sphinx:Hoi Rii, bedankt voor de reactie.. vermeld de volgende keer in de opmerkingen dat je de shoarma niet zo pittig wilt hebben.. dan passen wij dit aan =) tot snel

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

was heel goed en lekker

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel patat als spareribs waren van een droevige kwaliteit qua smaak. Dit mag echt verbeteren en ben op zich niet heel nauwkeurig, maar dit is zeer matig.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een paar stukjes sparerib waren zwart verbrand. De stukjes biefstuk mogen iets meer doorgebakken worden, het was wel erg rood van binnen. Verder alles prima in orde, lekkere mooie frietjes,fijne salade, en alles smaakte heel lekker, en vlotte bezorging. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Zoals we gewend zijn.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer waren de kipshoarmapizza's aan de vette kant. Ze waren overigens wel heerlijk warm nog!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 voor 8 s avonds gebeld 10 voor 9 zou het er zijn Na half 10 hadden we het pas Er is vast niet gekeken naar de opmerkingen Want daar is geen gehoor aan gegeven

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was een topper. Stond klaar op het afgesproken tijdstip. Vriendelijke bediening en mijn zoon heeft lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs vond ik weinig smaak aan zitten, heeft niet echt in een marinade gelegen vermoed ik. Ook de pittigheid viel tegen. De kapsalon was wel goed.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt niet te eten, patat was niet gaar. Doner smaakte raar, pizza was heel vet.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en keurig verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat laat, maar het eten was weer heerlijk. En veel.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 pizza's besteld, super lekker! Goed gevuld. Goed warm en bezorg tijd, klopte.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten warm eten. Aardige Bezorge, me complimenten Je krijgt xo veel voor wat je betaalt. Varkensvlees en biefstuk schotels waren SUPER Ga zo Door!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, goed warm en zeker waar voor je geld. Voor grote eters is het zelfs genoeg. Vriendelijke bezorger. Top!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd warm bezorgd, heerlijke calzone en rijkelijk belegd.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste bestellingen van de afgelopen weken waren weer zeer goed verpakt en erg smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de mixed grill deluxe voor 2 personen. Het was ontzettend lekker en veel. Voor de eerste keer besteld hier en heel erg blij verrast. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

1 pizza calzone döner en 1 pizza calzone kip shoarma besteld. Thuis gekomen was niet duidelijk welke welke nu was. Niet op de verpakking geschreven. 2x knoflooksaus en 1x uiensaus besteld; geleverd 1x knoflooksaus en een onbekende saus welke niet naar uien smaakte. Pizza's waren wel lekker.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd klantvriendelijk en de bestellingen zijn altijd goed verzorgd en op tijd.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit waardeloos... Bestelling was koud en als je er over belt wordt krijg je nog een grote mond ook van het dametje aan de telefoon,... Dus... Was laatste keer geweest...

Reactie van Sphinx:Dag Smit, Fijn dat ik nog een reactie ontvang, nadat u gister het gesprek eindigde met ‘STIK ERIN SNOL’. Ik doe dit werk al 15 jaar, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Gisteravond heeft u om 19.25 eten besteld en gevraagd of het zo snel mogelijk bezorgd kon worden. De bezorger stond rond 19.49 voor de deur. Er werd niet open gedaan en er werd gebeld naar het telefoonnummer. De persoon heeft laten weten geen eten te hebben besteld. Vervolgens heb ik in het systeem gekeken of er nog een ander telefoonnummer was dat besteld heeft op dat adres. Gelukkig was daar een ander telefoonnummer. Deze belde ik om: 19.54/20.00/20.01 en heb ik een sms gestuurd om 19.55 en gevraagd even te bellen omdat de bezorger voor de deur staat. Om 20.18 wordt ik teruggebeld dat de bezorger niet geweest is en dat jullie gewoon thuis zijn. Het eten is boven in de pizza oven gelegd, om het warm te kunnen houden. Vervolgens is er een discussie aan de deur dat het eten koud is, en dat het eten pas om 20.10 bezorgd zou worden. Terwijl jullie als klant hebben gevraagd zo snel mogelijk, het adres klopte ook en er werd niet open gedaan. Jammer dat wij jullie niet tevreden kunnen maken. Maar een gesprek was niet mogelijk met mevrouw. Want het eten was koud. Wat wordt van ons verwacht dan? Dat het eten opnieuw wordt gemaakt? Een ossenhaas schotel en een shoarma met groente schotel? En dat ‘dametje’ uitschelden voor stik erin snol, is niet echt netjes toch? Wel even hand in eigen boezem steken en denken in oplossingen graag, het leven is al zo’n puinhoop. Wees dan ook gewoon lief tegen elkaar. Fijne dag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen goed maar nu koud.Denk dat de bezorging te lang duurde

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had 2 porties spareribs Florida besteld, ruim op tijd bezorgd en prima van smaak

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! De kleine shoarma schotel is genoeg voor een grote eter. Lekkere salade en patat erbij.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zou een uur duren. Dat vond ik al erg lang. Uiteindelijk duurde het 1.5 uur. De schapen moesten denk nog geslacht worden

Reactie van Sphinx:Hoi Janoniem, wat vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten.. Het was erg druk die dag, helaas onverwachts. Wel goed om te weten dat uw ‘schaapvlees’ lekker was, In het voorjaar hebben wij ook lammetjes achter staan, op is op 😉 groetjes Noura Sphinx

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte duurde de levering van onze bestelling erg lang (2 uur). Hier werden we per telefoon over geïnformeerd, wat prima was. Helaas was de pizza prosciutto die ik besteld had een gewone margherita met wat plakjes ham erbovenop gegooid.. niet de kwaliteit die wij gewend zijn jammer genoeg. De pizza’s waren lauw toen wij ze kregen, 45 minuten nadat we gebeld waren over de vertraging.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en de porties zijn ook erg ruim. Bezorgster was erg vriendelijk. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bexorgd.en geen sla bij de kapsalon

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, zeer vriendelijke bezorger en het was nog behoorlijk warm. De hoeveelheid inhoud was meer dan genoeg en het smaakte super. Zeker aan te raden.

Reactie van Sphinx:Bedankt Shirley! Fijne feestdagen en tot de volgende keer, groet Sphinx

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gebruikelijke kwaliteit: top!!

Reactie van Sphinx:Bedankt Hans, tot de volgende keer en mooie dagen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na meer dan 1.5 uur wachten was het eten nog koud ook!

Reactie van Sphinx:Hoi Karin, vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten. Ik neem even contact op per sms, fijne dagen

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein foutje in de uitvoering, maar wat was het heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sphinx:Dag Jeroen, bedankt voor de sportieve reactie! De volgende keer zal ik beter opletten, fijne dagen, groet Sphinx

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Reden om de rest van de menukaart ook eens verder te onderzoeken.

Reactie van Sphinx:Beste Selma, bedankt voor uw reactie! Fijne dagen en tot de volgende keer,

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Moon!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit zoals gewoonlijk en keurig volgens afspraak gebracht! Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel bezorgd. Alleen ietsjes minder olie.. Maar het was heerlijk eten😄

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerliik gegeten en ook op de aangegeven tijd bezorgd.PRIMA Als je moet overwerken kan je na het eten er weer tegen aan .

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza shoarma snel geleverd en superlekker

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super lekker de calzone kipshoarma was echt goed aanradertje ;)

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en ruime portie. Vriendelijke mensen in de zaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en service!!

Reactie van Sphinx:Bedankt Ingrid! Tot de volgende keer!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde alleen veel te lang voordat het kwam (bijna 2 uur!!!) en er miste 1 pitabroodje dat er extra bij besteld was.

Reactie van Sphinx:Hoi Sandra, het is echt een gekkenhuis bij ons. Wij proberen de klanten zoveel mogelijk op te bellen en het eten zo snel mogelijk te bereiden! Het zijn verse producten en het is niet kant en klaar, waardoor het langer duurt. Wilt je dat van het broodje in het opmerkingenveld plaatsen, die krijg je natuurlijk gratis! En dan niet aanvinken bij uw bestelling! Groetjes noura

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij krijgen te weinig saus in plaats van 6 sauzen krijgen we naar 4 en dat is al een tijdje zo.

Reactie van Sphinx:Dag Martis! Dat is vervelend en niet de bedoeling, ik zie ook dat u extra saus heeft besteld. Wilt u bij de volgende bestelling zeggen dat wij extra op de saus moeten letten? Dan vergeten wij het niet! Gr noura, Sphinx

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten alleen de patatjes waren erg slap !

Reactie van Sphinx:Hoi Margreet, dat is vervelend, onze excuses! Plaats dit commentaar even in de opmerkingen voor uw volgende bestelling. Als tegemoetkoming stuur ik u een kortingscode voor een gratis drankje per sms. Tot de volgende keer, noura Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur na de bezorgtijden pas geleverd Dit was niet de eerste keer

Reactie van Sphinx:Hoi Rick onze excuses dat is niet de bedoeling! Ik lees dat er twee aparte bestellingen samen moesten worden bezorgd. Kan ik je een kortingscode sms’en voor de volgende keer? Plaats wel in het opmerkingenveld wat er de vorige keer niet goed was; korting want bestelling werd te laat bezorgd. Deze ontvang je per sms! Groet Sphinx

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 okt, Heerlijke mixedgrill gegeten, echt top, was kwartiertje later gebracht, maar daar was even over gebeld, dus van mij maar 1 sterretje minder

Reactie van Sphinx:Hoi Ellen, bedankt voor de beoordeling! Goed dat het gesmaakt heeft! Mooie avond en tot ziens!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd besteld. Maar voor de derde keer veel te laat bezorgd. Langer als een uur en dat op een door de weekse dag. Donderdag. Normaal is het eten erg goed. Vandaag was het niet erg warm. Erg jammer. Ook een extra patat vergeten' nog gebeld. Er wordt beloofd dat jullie het nog langs komen brengen. Dat is niet gebeurd. Erg jammer.

Reactie van Sphinx:Hoi Stefan, wat vervelend om dit te lezen! Je krijgt per sms een kortingscode waarmee het bedrag van de patat terug krijgt. De donderdag was het een gekkenhuis en was de bezetting laag. Hier gaan wij rekening mee houden. Onze excuses! Bestel ruim op tijd en probeer een tijd aan te geven.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker weer en mooi op tijd en lekker warm

Reactie van Sphinx:Bedankt P. Timmer! Smakelijke groeten, Sphinx

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en super lekker gegeten. Voor herhaling vat baar.

Reactie van Sphinx:Bedankt Tesselaar, smakelijke groeten en tot de volgende keer!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijk gefeten

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snelle bezorging was zelf 20 minuten sneller dan dat aangegeven werd

Reactie van Sphinx:Bedankt! Wij hopen dat je lekker gegeten hebt en tot snel! Groet Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kebab was heerlijk mals, veel groente en heerlijke saus. Ossehaaspuntjes héérlijk gekruid en bereid. Een toppertje.

Reactie van Sphinx:Bedankt Bert voor deze complimenten! Tot de volgende keer! 😊 smakelijke groeten, Sphinx

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, goed warm en op tijd geleverd. Wat mij persoonlijk stoort op de bestellijst bij het contant afrekenen. Dat er gevraagd word hoeveel fooi je wilt geven.

Reactie van Sphinx:Bedankt, wij vonden dit zelf ook vervelend! En deze optie is uitgeschakeld! Tot snel! Groet sphinx

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Mixed grill de luxe Het was weer verrukkelijk. Ook heerlijke friet.

Reactie van Sphinx:Bedankt de Leeuw, tot snel! Groet Sphinx

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de site stond dat ze om 15:00u zouden bezorgen maar de zaak is pas om 15:30u open. Bezorging zou toen om 16:15u zijn en dat is goed gelukt alleen waren de 2 extra bestelde sausjes niet geleverd.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed smakende en warme pizza ontvangen. Iets later dan besteld, maar daar was netjes over gebeld.

Reactie van Sphinx:Bedankt! Tot snel 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede pizza's

Reactie van Sphinx:Bedankt velthoven, tot snel! Groet Sphinx

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even later dan geplanned maar keurig opgelost. Pizza's waren erg lekker!

Reactie van Sphinx:Bedankt, zien wij je snel?! Groet Sphinx

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en mooi op tijd.Iets later maar dat kan

Reactie van Sphinx:Bedankt Hennie 😊 tot de volgende keer!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen via de site en alles stond netjes klaar op het afgesproken tijdstip

Reactie van Sphinx:Bedankt Mac! Tot de volgende keer! 😊

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel . Lekker . Veel , top dus !

Reactie van Sphinx:Bedankt Smit 🤗 tot snel!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top . Lekker . Veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en prima op tijd geleverd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Goede temperatuur, rijk van smaak en meer dan genoeg! Bezorging was ruim op tijd en goede maatregelen omtrent Corona!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste spareribs in de Noordkop. Lief personeel! XXXXX

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smakelijke maaltijd, vlot bezorgd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

pizza was heerlijk , bij ophalen stond het klaar

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

10 sterren voor de spareribs. Sinds verhuizing naar Dirkshorn blijven wij de Sfinx trouw. Alles is daar lekker en geweldig, vriendelijke mensen. ❤

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's Zeker ook omdat ze smileys op de doos hadden getekend

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ook salade die erbij zit super vers

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, netjes en verzorgd! Ik stond versteld van wat ik had besteld toen ik de “deksel” er vanaf nam. 👍🏼 Zeker voor een herhaling te bestellen! Alleen bestelling werd iets eerder bezorgd dan werd vermeld.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat opvalt is dat de (nieuwe) Sphinx de bezorgtijden echt op de seconden hebben. 17:45 uur is ook 17:45 uur! Dit is niet de eerste bestelling want dan is het een toevalstreffer maar na een aantal keer mag dit wel worden gezegd.. Hou vol zo.. en het eten natuurlijk... Dat was gewoon weer top.. niet te vet en precies goed.. en bij aankomst nog super warm .. kortom een aanrader wat ons betreft!!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles top in orde. Keurig verpakt en erg lekker. Dikke pluim!👍

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd geleverd en heerlijke gerechten de porties zijn ruim voldoende

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De luxe royaal 2 pers was weer verrukkelijk. Bezorging ook top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, op tijd , warm en nog lekker ook o.10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zo als gewoonlijk heerlijk. De soarma en spareribs zijn gewoon top!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had aangeven dat ik mijn bestelling om 18:15 wilde, echter werd dit al om 17:15 bezorgt....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren top! De bezorging keurig Op tijd. Dit is precies wat je wil als je eten besteld.

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onlangs reden wij laat in de avond op huis aan en zagen dat Sphinx weer was geopend. Dus gisteren maar weer eens besteld en aangenaam verrast door de kwaliteit van het eten. Echt allen genoten van het eten. Hier gaan wij zeker vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Gister 2 uur zitten wachten op de bestelling! Ben daarna maar gaan slapen. Tot op heden nog niks ontvangen. Heb in die 2 uur 6x proberen te bellen!

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goede warme pizza's en snel bezorgd.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten van goede kwaliteit.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

graag de mogelijkheid om te kiezen tussen het sla bakje of gewoon alleen rauw korst. en dit ook op de site zetten. voor de rest toppie

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de 1kg kip icm de chili saus was erg lekker!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk voortreffelijk qua hoeveelheid, smaak en service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. De spareribs waren zeer goed. De shoarma was ook zeer goed. Top.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd(bezorger kwam op de fiets), warm en alles was goed op smaak. De T-bonesteak was top(de rest overigens ook). Makkelijk 5 sterren waard.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde iets langer dan verwacht. Maar het eten was heerlijk.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd netjes op tijd bezorgd. Het was goed op temperatuur en de kwaliteit van het eten was prima. Heel veel beter dan een ander restaurant uit anna paulowna die nagenoeg hetzelfde assortiment aanbieden.

Reactie van Sphinx:Bedankt Jong! Wij zijn blij met jouw bericht en hopelijk tot snel (H) Groet Sphinx

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top ! Super snelle bezorging en eten was goed en heet En het werd netjes bezorgd in een milieu vriendelijke tas

Reactie van Sphinx:Bedankt Frank! Ja, wij proberen hier natuurlijk ook ons steentje aan bij te dragen =) hopelijk tot snel!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, eten was smaakvol en ruim voldoende..

Reactie van Sphinx:Bedankt Femke! Tot snel!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging vriendelijk en weer heerlijk gegeten

Reactie van Sphinx:Bedankt Monique =) tot snel!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixgrill de luxe 2pers ruim voldoende Smaakvol zeg maar verrukkelijk. Heerlijke friet, salade en sauzen erbij. Top bezorging en zelfs korting bij afrekenen.

Reactie van Sphinx:Beste de Leeuw bedankt voor dit mooie en positieve bericht! Bedankt voor het vertrouwen! =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zo lekker! Kapasalon kebab & kip shoarma is echt aan te raden!

Reactie van Sphinx:Bedankt Pra! Leuk om je positieve bericht te lezen! Tot snel =)

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 4 pita broodjes besteld kreeg er maar 3 Maar verder erg lekker!

Reactie van Sphinx:Wat jammer Aj! Je kan altijd bellen als er iets niet volledig is! Mag ik je een kortingscode aanbieden bij je volgende bestelling? Je ontvangt een berichtje!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, lekkere pizza's.

Reactie van Sphinx:Bedankt S.K!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en de pizza smaakte heerlijk.

Reactie van Sphinx:Bedankt Leonie =)

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat sphinx weer terug is in Anna Paulowna. Het smaakte weer heerlijk en als van ouds. Snelle bezorging op een door de weekse dag

Reactie van Sphinx:Bedankt voor je leuke bericht! Tot snel =)

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Jammer Joey dat je niet tevreden bent. Hoe kunnen wij dit oplossen?

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de luxe grill schotel, het was echt heerlijk. Lekker vlees, goed gekruid en er zat zelfs groente bij. De schotel was voor twee personen maar je had er ook met zijn drieën van kunnen eten, als je extra friet haalt zelfs met zijn vieren.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor deze complimenten! Tot snel =)

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Calzone pizza met kipshoarma was super, zeer goed gevuld, we hebben ervan genoten.

Reactie van Sphinx:Gerard en Astrid bedankt voor jullie complimenten =)

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was verrassend lekker. Daarvoor komen we zeker terug. Alleen het broodje shoarma en de sauzen... Tja, het was eetbaar en de shoarma was een flinke portie, maar daarmee is ook alles gezegd.

Reactie van Sphinx:Jammer dat je ontevreden bent! laat ons vooral weten, wat wij voor je kunnen doen

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat jullie weer open zijn. Prima website en bezorging. En het allerbelangrijkste lekker eten!

Reactie van Sphinx:Dank Peter! Tot snel =)

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk, en nog goed warm!

Reactie van Sphinx:bedankt Ed en Irma! tot snel!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 minuten later dan afgesproken bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:bedankt van Beers! Tot snel!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zaten de sausjes er niet bij... Verder wel ok

Reactie van Sphinx:Beste WIllem, bedankt voor het bericht wij zullen er beter op letten. Mocht er iets niet volledig zijn, kun je altijd bellen. Dan kunnen wij het direct oplossen. Hopelijk tot snel Willem!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Joyce =) tot snel!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren goed, hadden ook de nieuwe 1 kg spicey chicken wings. Deze waren niet spicey meer zoetzuur en de 1 kg was ook maar 700 gram, je krijgt dus niet de 1 kg wat ze beloven best teleurstellend.....

Reactie van Sphinx:Onze excuses dat de kip tegenviel. Wij zullen je een kortingscode sms-en wij hopen dat je hiervoor open staat! groet Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs & snelle levering !

Reactie van Sphinx:Bedankt Prasun! tot snel =) smakelijke groeten Sphinx

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer ouderwets goed

Reactie van Sphinx:Bedankt MH! Wij zien je graag snel weer, groet Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Minibb, wij zien je graag snel weer! smakelijke groeten Sphinx =)