Beoordelingen van Sphinx Anna Paulowna

Recente recensies van Sphinx Anna Paulowna

5 sterren na 81 reviews

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten alleen de patatjes waren erg slap !

Reactie van Sphinx:Hoi Margreet, dat is vervelend, onze excuses! Plaats dit commentaar even in de opmerkingen voor uw volgende bestelling. Als tegemoetkoming stuur ik u een kortingscode voor een gratis drankje per sms. Tot de volgende keer, noura Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur na de bezorgtijden pas geleverd Dit was niet de eerste keer

Reactie van Sphinx:Hoi Rick onze excuses dat is niet de bedoeling! Ik lees dat er twee aparte bestellingen samen moesten worden bezorgd. Kan ik je een kortingscode sms’en voor de volgende keer? Plaats wel in het opmerkingenveld wat er de vorige keer niet goed was; korting want bestelling werd te laat bezorgd. Deze ontvang je per sms! Groet Sphinx

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 okt, Heerlijke mixedgrill gegeten, echt top, was kwartiertje later gebracht, maar daar was even over gebeld, dus van mij maar 1 sterretje minder

Reactie van Sphinx:Hoi Ellen, bedankt voor de beoordeling! Goed dat het gesmaakt heeft! Mooie avond en tot ziens!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd besteld. Maar voor de derde keer veel te laat bezorgd. Langer als een uur en dat op een door de weekse dag. Donderdag. Normaal is het eten erg goed. Vandaag was het niet erg warm. Erg jammer. Ook een extra patat vergeten' nog gebeld. Er wordt beloofd dat jullie het nog langs komen brengen. Dat is niet gebeurd. Erg jammer.

Reactie van Sphinx:Hoi Stefan, wat vervelend om dit te lezen! Je krijgt per sms een kortingscode waarmee het bedrag van de patat terug krijgt. De donderdag was het een gekkenhuis en was de bezetting laag. Hier gaan wij rekening mee houden. Onze excuses! Bestel ruim op tijd en probeer een tijd aan te geven.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker weer en mooi op tijd en lekker warm

Reactie van Sphinx:Bedankt P. Timmer! Smakelijke groeten, Sphinx

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en super lekker gegeten. Voor herhaling vat baar.

Reactie van Sphinx:Bedankt Tesselaar, smakelijke groeten en tot de volgende keer!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijk gefeten

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en snelle bezorging was zelf 20 minuten sneller dan dat aangegeven werd

Reactie van Sphinx:Bedankt! Wij hopen dat je lekker gegeten hebt en tot snel! Groet Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kebab was heerlijk mals, veel groente en heerlijke saus. Ossehaaspuntjes héérlijk gekruid en bereid. Een toppertje.

Reactie van Sphinx:Bedankt Bert voor deze complimenten! Tot de volgende keer! 😊 smakelijke groeten, Sphinx

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, goed warm en op tijd geleverd. Wat mij persoonlijk stoort op de bestellijst bij het contant afrekenen. Dat er gevraagd word hoeveel fooi je wilt geven.

Reactie van Sphinx:Bedankt, wij vonden dit zelf ook vervelend! En deze optie is uitgeschakeld! Tot snel! Groet sphinx

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Mixed grill de luxe Het was weer verrukkelijk. Ook heerlijke friet.

Reactie van Sphinx:Bedankt de Leeuw, tot snel! Groet Sphinx

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de site stond dat ze om 15:00u zouden bezorgen maar de zaak is pas om 15:30u open. Bezorging zou toen om 16:15u zijn en dat is goed gelukt alleen waren de 2 extra bestelde sausjes niet geleverd.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed smakende en warme pizza ontvangen. Iets later dan besteld, maar daar was netjes over gebeld.

Reactie van Sphinx:Bedankt! Tot snel 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede pizza's

Reactie van Sphinx:Bedankt velthoven, tot snel! Groet Sphinx

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even later dan geplanned maar keurig opgelost. Pizza's waren erg lekker!

Reactie van Sphinx:Bedankt, zien wij je snel?! Groet Sphinx

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en mooi op tijd.Iets later maar dat kan

Reactie van Sphinx:Bedankt Hennie 😊 tot de volgende keer!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen via de site en alles stond netjes klaar op het afgesproken tijdstip

Reactie van Sphinx:Bedankt Mac! Tot de volgende keer! 😊

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel . Lekker . Veel , top dus !

Reactie van Sphinx:Bedankt Smit 🤗 tot snel!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top . Lekker . Veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en prima op tijd geleverd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Goede temperatuur, rijk van smaak en meer dan genoeg! Bezorging was ruim op tijd en goede maatregelen omtrent Corona!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste spareribs in de Noordkop. Lief personeel! XXXXX

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smakelijke maaltijd, vlot bezorgd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

pizza was heerlijk , bij ophalen stond het klaar

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

10 sterren voor de spareribs. Sinds verhuizing naar Dirkshorn blijven wij de Sfinx trouw. Alles is daar lekker en geweldig, vriendelijke mensen. ❤

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's Zeker ook omdat ze smileys op de doos hadden getekend

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ook salade die erbij zit super vers

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, netjes en verzorgd! Ik stond versteld van wat ik had besteld toen ik de “deksel” er vanaf nam. 👍🏼 Zeker voor een herhaling te bestellen! Alleen bestelling werd iets eerder bezorgd dan werd vermeld.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat opvalt is dat de (nieuwe) Sphinx de bezorgtijden echt op de seconden hebben. 17:45 uur is ook 17:45 uur! Dit is niet de eerste bestelling want dan is het een toevalstreffer maar na een aantal keer mag dit wel worden gezegd.. Hou vol zo.. en het eten natuurlijk... Dat was gewoon weer top.. niet te vet en precies goed.. en bij aankomst nog super warm .. kortom een aanrader wat ons betreft!!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles top in orde. Keurig verpakt en erg lekker. Dikke pluim!👍

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd geleverd en heerlijke gerechten de porties zijn ruim voldoende

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De luxe royaal 2 pers was weer verrukkelijk. Bezorging ook top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, op tijd , warm en nog lekker ook o.10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zo als gewoonlijk heerlijk. De soarma en spareribs zijn gewoon top!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had aangeven dat ik mijn bestelling om 18:15 wilde, echter werd dit al om 17:15 bezorgt....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren top! De bezorging keurig Op tijd. Dit is precies wat je wil als je eten besteld.

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onlangs reden wij laat in de avond op huis aan en zagen dat Sphinx weer was geopend. Dus gisteren maar weer eens besteld en aangenaam verrast door de kwaliteit van het eten. Echt allen genoten van het eten. Hier gaan wij zeker vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Gister 2 uur zitten wachten op de bestelling! Ben daarna maar gaan slapen. Tot op heden nog niks ontvangen. Heb in die 2 uur 6x proberen te bellen!

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goede warme pizza's en snel bezorgd.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten van goede kwaliteit.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

graag de mogelijkheid om te kiezen tussen het sla bakje of gewoon alleen rauw korst. en dit ook op de site zetten. voor de rest toppie

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de 1kg kip icm de chili saus was erg lekker!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk voortreffelijk qua hoeveelheid, smaak en service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. De spareribs waren zeer goed. De shoarma was ook zeer goed. Top.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd(bezorger kwam op de fiets), warm en alles was goed op smaak. De T-bonesteak was top(de rest overigens ook). Makkelijk 5 sterren waard.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde iets langer dan verwacht. Maar het eten was heerlijk.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd netjes op tijd bezorgd. Het was goed op temperatuur en de kwaliteit van het eten was prima. Heel veel beter dan een ander restaurant uit anna paulowna die nagenoeg hetzelfde assortiment aanbieden.

Reactie van Sphinx:Bedankt Jong! Wij zijn blij met jouw bericht en hopelijk tot snel (H) Groet Sphinx

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top ! Super snelle bezorging en eten was goed en heet En het werd netjes bezorgd in een milieu vriendelijke tas

Reactie van Sphinx:Bedankt Frank! Ja, wij proberen hier natuurlijk ook ons steentje aan bij te dragen =) hopelijk tot snel!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, eten was smaakvol en ruim voldoende..

Reactie van Sphinx:Bedankt Femke! Tot snel!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging vriendelijk en weer heerlijk gegeten

Reactie van Sphinx:Bedankt Monique =) tot snel!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixgrill de luxe 2pers ruim voldoende Smaakvol zeg maar verrukkelijk. Heerlijke friet, salade en sauzen erbij. Top bezorging en zelfs korting bij afrekenen.

Reactie van Sphinx:Beste de Leeuw bedankt voor dit mooie en positieve bericht! Bedankt voor het vertrouwen! =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zo lekker! Kapasalon kebab & kip shoarma is echt aan te raden!

Reactie van Sphinx:Bedankt Pra! Leuk om je positieve bericht te lezen! Tot snel =)

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 4 pita broodjes besteld kreeg er maar 3 Maar verder erg lekker!

Reactie van Sphinx:Wat jammer Aj! Je kan altijd bellen als er iets niet volledig is! Mag ik je een kortingscode aanbieden bij je volgende bestelling? Je ontvangt een berichtje!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, lekkere pizza's.

Reactie van Sphinx:Bedankt S.K!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en de pizza smaakte heerlijk.

Reactie van Sphinx:Bedankt Leonie =)

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat sphinx weer terug is in Anna Paulowna. Het smaakte weer heerlijk en als van ouds. Snelle bezorging op een door de weekse dag

Reactie van Sphinx:Bedankt voor je leuke bericht! Tot snel =)

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Jammer Joey dat je niet tevreden bent. Hoe kunnen wij dit oplossen?

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de luxe grill schotel, het was echt heerlijk. Lekker vlees, goed gekruid en er zat zelfs groente bij. De schotel was voor twee personen maar je had er ook met zijn drieën van kunnen eten, als je extra friet haalt zelfs met zijn vieren.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor deze complimenten! Tot snel =)

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Calzone pizza met kipshoarma was super, zeer goed gevuld, we hebben ervan genoten.

Reactie van Sphinx:Gerard en Astrid bedankt voor jullie complimenten =)

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was verrassend lekker. Daarvoor komen we zeker terug. Alleen het broodje shoarma en de sauzen... Tja, het was eetbaar en de shoarma was een flinke portie, maar daarmee is ook alles gezegd.

Reactie van Sphinx:Jammer dat je ontevreden bent! laat ons vooral weten, wat wij voor je kunnen doen

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat jullie weer open zijn. Prima website en bezorging. En het allerbelangrijkste lekker eten!

Reactie van Sphinx:Dank Peter! Tot snel =)

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk, en nog goed warm!

Reactie van Sphinx:bedankt Ed en Irma! tot snel!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 minuten later dan afgesproken bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:bedankt van Beers! Tot snel!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zaten de sausjes er niet bij... Verder wel ok

Reactie van Sphinx:Beste WIllem, bedankt voor het bericht wij zullen er beter op letten. Mocht er iets niet volledig zijn, kun je altijd bellen. Dan kunnen wij het direct oplossen. Hopelijk tot snel Willem!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Joyce =) tot snel!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren goed, hadden ook de nieuwe 1 kg spicey chicken wings. Deze waren niet spicey meer zoetzuur en de 1 kg was ook maar 700 gram, je krijgt dus niet de 1 kg wat ze beloven best teleurstellend.....

Reactie van Sphinx:Onze excuses dat de kip tegenviel. Wij zullen je een kortingscode sms-en wij hopen dat je hiervoor open staat! groet Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs & snelle levering !

Reactie van Sphinx:Bedankt Prasun! tot snel =) smakelijke groeten Sphinx

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer ouderwets goed

Reactie van Sphinx:Bedankt MH! Wij zien je graag snel weer, groet Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Minibb, wij zien je graag snel weer! smakelijke groeten Sphinx =)