Beoordelingen van Sphinx Anna Paulowna

Recente recensies van Sphinx Anna Paulowna

5 sterren na 57 reviews

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Goede temperatuur, rijk van smaak en meer dan genoeg! Bezorging was ruim op tijd en goede maatregelen omtrent Corona!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste spareribs in de Noordkop. Lief personeel! XXXXX

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smakelijke maaltijd, vlot bezorgd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

pizza was heerlijk , bij ophalen stond het klaar

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

10 sterren voor de spareribs. Sinds verhuizing naar Dirkshorn blijven wij de Sfinx trouw. Alles is daar lekker en geweldig, vriendelijke mensen. ❤

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's Zeker ook omdat ze smileys op de doos hadden getekend

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker ook salade die erbij zit super vers

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, netjes en verzorgd! Ik stond versteld van wat ik had besteld toen ik de “deksel” er vanaf nam. 👍🏼 Zeker voor een herhaling te bestellen! Alleen bestelling werd iets eerder bezorgd dan werd vermeld.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat opvalt is dat de (nieuwe) Sphinx de bezorgtijden echt op de seconden hebben. 17:45 uur is ook 17:45 uur! Dit is niet de eerste bestelling want dan is het een toevalstreffer maar na een aantal keer mag dit wel worden gezegd.. Hou vol zo.. en het eten natuurlijk... Dat was gewoon weer top.. niet te vet en precies goed.. en bij aankomst nog super warm .. kortom een aanrader wat ons betreft!!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles top in orde. Keurig verpakt en erg lekker. Dikke pluim!👍

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd geleverd en heerlijke gerechten de porties zijn ruim voldoende

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De luxe royaal 2 pers was weer verrukkelijk. Bezorging ook top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, op tijd , warm en nog lekker ook o.10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zo als gewoonlijk heerlijk. De soarma en spareribs zijn gewoon top!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had aangeven dat ik mijn bestelling om 18:15 wilde, echter werd dit al om 17:15 bezorgt....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren top! De bezorging keurig Op tijd. Dit is precies wat je wil als je eten besteld.

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onlangs reden wij laat in de avond op huis aan en zagen dat Sphinx weer was geopend. Dus gisteren maar weer eens besteld en aangenaam verrast door de kwaliteit van het eten. Echt allen genoten van het eten. Hier gaan wij zeker vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Gister 2 uur zitten wachten op de bestelling! Ben daarna maar gaan slapen. Tot op heden nog niks ontvangen. Heb in die 2 uur 6x proberen te bellen!

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goede warme pizza's en snel bezorgd.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten van goede kwaliteit.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

graag de mogelijkheid om te kiezen tussen het sla bakje of gewoon alleen rauw korst. en dit ook op de site zetten. voor de rest toppie

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de 1kg kip icm de chili saus was erg lekker!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk voortreffelijk qua hoeveelheid, smaak en service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. De spareribs waren zeer goed. De shoarma was ook zeer goed. Top.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd(bezorger kwam op de fiets), warm en alles was goed op smaak. De T-bonesteak was top(de rest overigens ook). Makkelijk 5 sterren waard.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde iets langer dan verwacht. Maar het eten was heerlijk.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd netjes op tijd bezorgd. Het was goed op temperatuur en de kwaliteit van het eten was prima. Heel veel beter dan een ander restaurant uit anna paulowna die nagenoeg hetzelfde assortiment aanbieden.

Reactie van Sphinx:Bedankt Jong! Wij zijn blij met jouw bericht en hopelijk tot snel (H) Groet Sphinx

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top ! Super snelle bezorging en eten was goed en heet En het werd netjes bezorgd in een milieu vriendelijke tas

Reactie van Sphinx:Bedankt Frank! Ja, wij proberen hier natuurlijk ook ons steentje aan bij te dragen =) hopelijk tot snel!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, eten was smaakvol en ruim voldoende..

Reactie van Sphinx:Bedankt Femke! Tot snel!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging vriendelijk en weer heerlijk gegeten

Reactie van Sphinx:Bedankt Monique =) tot snel!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixgrill de luxe 2pers ruim voldoende Smaakvol zeg maar verrukkelijk. Heerlijke friet, salade en sauzen erbij. Top bezorging en zelfs korting bij afrekenen.

Reactie van Sphinx:Beste de Leeuw bedankt voor dit mooie en positieve bericht! Bedankt voor het vertrouwen! =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zo lekker! Kapasalon kebab & kip shoarma is echt aan te raden!

Reactie van Sphinx:Bedankt Pra! Leuk om je positieve bericht te lezen! Tot snel =)

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 4 pita broodjes besteld kreeg er maar 3 Maar verder erg lekker!

Reactie van Sphinx:Wat jammer Aj! Je kan altijd bellen als er iets niet volledig is! Mag ik je een kortingscode aanbieden bij je volgende bestelling? Je ontvangt een berichtje!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, lekkere pizza's.

Reactie van Sphinx:Bedankt S.K!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en de pizza smaakte heerlijk.

Reactie van Sphinx:Bedankt Leonie =)

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat sphinx weer terug is in Anna Paulowna. Het smaakte weer heerlijk en als van ouds. Snelle bezorging op een door de weekse dag

Reactie van Sphinx:Bedankt voor je leuke bericht! Tot snel =)

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Jammer Joey dat je niet tevreden bent. Hoe kunnen wij dit oplossen?

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de luxe grill schotel, het was echt heerlijk. Lekker vlees, goed gekruid en er zat zelfs groente bij. De schotel was voor twee personen maar je had er ook met zijn drieën van kunnen eten, als je extra friet haalt zelfs met zijn vieren.

Reactie van Sphinx:Bedankt voor deze complimenten! Tot snel =)

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Calzone pizza met kipshoarma was super, zeer goed gevuld, we hebben ervan genoten.

Reactie van Sphinx:Gerard en Astrid bedankt voor jullie complimenten =)

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was verrassend lekker. Daarvoor komen we zeker terug. Alleen het broodje shoarma en de sauzen... Tja, het was eetbaar en de shoarma was een flinke portie, maar daarmee is ook alles gezegd.

Reactie van Sphinx:Jammer dat je ontevreden bent! laat ons vooral weten, wat wij voor je kunnen doen

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat jullie weer open zijn. Prima website en bezorging. En het allerbelangrijkste lekker eten!

Reactie van Sphinx:Dank Peter! Tot snel =)

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk, en nog goed warm!

Reactie van Sphinx:bedankt Ed en Irma! tot snel!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 minuten later dan afgesproken bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:bedankt van Beers! Tot snel!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zaten de sausjes er niet bij... Verder wel ok

Reactie van Sphinx:Beste WIllem, bedankt voor het bericht wij zullen er beter op letten. Mocht er iets niet volledig zijn, kun je altijd bellen. Dan kunnen wij het direct oplossen. Hopelijk tot snel Willem!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Joyce =) tot snel!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren goed, hadden ook de nieuwe 1 kg spicey chicken wings. Deze waren niet spicey meer zoetzuur en de 1 kg was ook maar 700 gram, je krijgt dus niet de 1 kg wat ze beloven best teleurstellend.....

Reactie van Sphinx:Onze excuses dat de kip tegenviel. Wij zullen je een kortingscode sms-en wij hopen dat je hiervoor open staat! groet Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs & snelle levering !

Reactie van Sphinx:Bedankt Prasun! tot snel =) smakelijke groeten Sphinx

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer ouderwets goed

Reactie van Sphinx:Bedankt MH! Wij zien je graag snel weer, groet Sphinx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sphinx:Bedankt Minibb, wij zien je graag snel weer! smakelijke groeten Sphinx =)